Zelf kinderkleding maken


Inspiratie voor kinderkleding
Een favoriet naaiproject voor vele naaisters is het maken van kinderkleding. Voor je eigen kids; want wat geeft er meer plezier en voldoening dan je kind in de allermooiste creaties te kunnen steken? Jouw creaties om precies te zijn. Wat vaak snel volgt zijn kleinkinderen, buurmeisjes, schoolvriendjes en andere kids die in de rij staan voor een zelfgemaakt kledingstuk. Waar haal je toch al die inspiratie vandaan?

Naaiblogs
Pinterest is natuurlijk onmisbaar voor elke DIY’er, maar er zijn ook heel veel mooie naaiblogs die je inspireren en ideeën geven voor zelfgemaakte kinderkleding. Wij lichten er graag twee voor je uit:

  • With Love by Eva, hét blog om te volgen als je zelf kinderkleding maakt. Je wordt overspoeld met de mooiste meidenkleding, zoals dit vintage jurkje. Met mooi detail: haar eigen kledinglabel. Ontbreekt een Tulip-jurkje of top nog in de kledingkast van je dochter? Foei. Snel even naar Eva’s blog voor veel voorbeelden en haar eigen patroon!
    Deze dinotrui is natuurlijk wel echt alleen voor stoere jongens. Inclusief handleiding om zelf aan de slag te gaan.
  • Emma & Mona, zij lopen er altijd op en top bij. Wat wil je ook met zo’n geweldige naaister als moeder? Volgens de laatste trends en met de meest hippe stoffen steekt Griet haar dochters in de mooiste creaties. Dit blog is een absolute must voor iedereen die graag kleding maakt voor meiden. Wat een stoer bomberjack en heerlijk om te zien hoe haar dochter het draagt. En ja, deze tankini en bikini heeft ze ook echt zelf gemaakt!
    Griet zegt het zelf al, meiden zijn gelukszakken. Nou, dat geldt vooral haar meiden 😉

Merkkleding?
Bij zelfgemaakte kleding hoort een eigen label. Tenminste, dat vinden wij. Jij bent trots op je creatie, je kind ook en wat is er dan leuker om je eigen label erin te verwerken. Dat maakt het nog professioneler! Hoezo merkkleding? Met jouw eigen label wil jouw zoon of dochter nooit meer een ander merk dragen.

One thought on “Zelf kinderkleding maken

  1. Ik ben het helemaal met jullie eens en kan nog een hele rij andere blogs aanraden 🙂 . Zo’n label maakt het toch echt helemaal af, ik ben ook nog steeds super blij met mijn gekochte en gewonnen labels van Nominette.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *