Zelf kleding maken

Zelf kleding maken is super. Je krijgt er zó een goed gevoel van wanneer iets lukt. Ook al koste het soms zweet en tranen… het gevoel dat zelfgemaakte kleding geeft is super. Wat zeker een net zo grote kick geeft is recyclen! Van oude kleding een nieuw item maken, goed voor het milieu én je portemonnee. Die sweater waar die vlek op zat, of die te gekke kleur die je op een rommelmarkt vond, helemaal aan jou om er je eigen unieke draai aan te geven. Deze gele sweater en het oude jeans hemd zijn met kant en klare glitter emblemen afgewerkt; óf jij draagt ze óf je maakt er je eigen merk van om je zelfgemaakte kleding te verkopen, bijvoorbeeld op Etsy.

Labels zijn eindeloos te combineren kijk maar eens op onze site: www.nominette.com voor meer inspiratie. Have fun!

Tailor

Ben jij je eigen kleermaker of heb jij je eigen kledingmerk dan is de naam ‘Tailor’ echt niet te hoog gegrepen. Ieder item wat van jou naaimachine komt wordt met je eigen label gepersonaliseerd. Kies je eigen lettertype en kijk op onze site om eventueel wasvoorschriften of een leuke tekst toe te voegen. De finishing touch blijt het allerleukste om te doen, nu helemaal met je eigen labels.

Made by,

tja by wie ook weer? Door jou of laat je labels weven voor je moeder, de buurvrouw of een vriend die het liefste achter haar/zijn naaimachine nieuwe creaties maakt?

Iedereen wordt blij van een origineel cadeau, geweven in een stoere letter of juist een swingend schoonschrift, jij bepaald. Net zo goed als jij bepaald welke stoffen er gebruikt worden en welk patroon gekozen wordt. Een Samenspel van vele factoren maken een top eind resultaat.

Handmade by,

heb jij een een zelfgemaakte tas waar je je reststoffen in bewaard? In deze tas zitten stofjes die nog aan de beurt komen, een favoriet patroon én natuurlijk mijn eigen labels. Alles handig bij elkaar. Waar liggen jouw stoffen? En vooral waar bewaar jij je labels? Alles goed natuurlijk zolang jij er blij van wordt. Veel plezier bij het maken van je volgende project 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *