In de schijnwerpers: CKX Studio Concept Store Amsterdam

CKX Studio CONCEPT STORE
Art | Home | Lifestyle | Gifts | Workshops

Wij zijn natuurlijk ontzettend blij met onze klanten. En het is super leuk om te zien in wat voor mooie creaties onze kledinglabels gezet worden. Eens in de zoveel tijd zetten we daarom een klant of blog in de schijnwerpers ! Deze keer de beurt aan conceptstore CKX Studio.

Conceptstore in Amsterdam

Midden in Amsterdam, maar 1 minuut van de Dam vind je het label: CKX Studio, een concept store waar alles blauw is. Een collectie van duurzame fashion items, art & home accessoires. Je vindt hier veel denim, indigo, blusprint artwork, naast authentiek en vintage Delftsblauw.

Vintage items en restmaterialen upcyclen

CKX Studio werkt met vintage en “upcycled” items, naast organische en fairtrade materialen. Het hele concept van vintage is natuurlijk al heel duurzaam. Van oude producten weer iets nieuws maken: zo hoeft er niks extra’s geproduceerd te worden maar kunnen we werken met wat er al is! Kijk hoe leuk deze vlinderstrikjes zijn geworden, gemaakt van oude spijkerbroeken.

En….. natuurlijk zit in al hun mooie producten een Nominette naailabel! Dat maakt het natuurlijk helemaal af.

De visie van CKX Studio: het combineren van authentieke technieken met een hedendaags design en een duurzame visie. Unieke items met een verhaal, gebaseerd op de liefde voor vakmanschap en natuurlijke materialen.

Hier leveren wij maar al te graag een bijdrage aan !

Something old, something new, something fair, something blue. Ook voor het kledinglabel is uiteraard voor een blauw lettertype gekozen.

Geïnspireerd? Bezoek onze website en ontwerp jouw kledinglabel, strijklabel of naamlintje nu: www.nominette.com. En binnenkort in Amsterdam ? Breng dan vooral een bezoek aan de mooie winkel.

P.S. Ze serveren zelfs een “blue latte” in de coffee to-go corner!

Sint Annenstraat 6
www.ckxstudio.com
@ckxstudio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *