Blog in de schijnwerpers: Gras tussen je tenen

grastussentenen3grastussentenen4
grastussentenen2grastussentenen1

Gras tussen je tenen is leuk!
Soms denken we dat we de mooiste blogs wel gespot hebben. Maar daar is niks van waar. Omdat we op zoek waren naar een tutorial voor een potlodenetui kwamen we onlangs terecht op de website ‘Gras tussen je tenen’. Direct onder de indruk. Van de mooie fotografie en leuke teksten. De vrolijke foto en voorstelling van Sanne, eigenaar van dit blog, geven bovendien direct een positieve vibe. En, niet geheel onbelangrijk, zoveel inspiratie! Niet alleen zelfmaakprojecten trekken onze aandacht, ook diverse recepten en woondecoratie tips staan al in onze bookmarks.

Creatief en zelfgemaakt
‘Ik heb helaas toch vaak dat plantjes het bij mij niet helemaal overleven..’, zegt Sanne. Heel herkenbaar 🙂 En deze oplossing van een vilten cactus is geweldig. Met een duidelijke uitleg erbij, moet het ons ook lukken om een plantje in huis te halen dat blijft leven.
Sanne is goed in upcycling. Van iets ouds iets nieuws maken, goed concept! Zo maakt ze van een oud vestje dit leuke babybroekje. En deze knuffelletters zouden ook heel gemakkelijk ons favoriete decoratie-item in huis kunnen worden. Meteen achter de naaimachine dan maar?

Gratis E-boek
Vind jij zelf dingen maken en creatief bezig zijn het leukste wat er is? Maar kun je soms niet de energie of wilskracht vinden om aan de slag te gaan? Dan heeft Sanne een cadeautje voor jou: een gratis e-boek met zes tips om van de bank af te komen en weer alles te gaan maken wat je graag wilt. Het zijn dé tips die mij altijd goed helpen wanneer ik wel wil, maar het me niet zo goed lukt. Geen excuses meer, download haar e-boek en ga aan de Crea Bea!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *