Op reis met een backpack vol polsbandjes

Vandaag lees je in ons blog over Marloes, styliste bij  Nominette. Zij heeft een break genomen van een half jaar om een prachtige reis te maken door Zuid-Amerika.

Natuurlijk vertrok zij niet met een lege backpack. Ze bestelde een tekstlint “So glad we met”, telkens als ze afscheid moest nemen van een reisgenoot liet ze deze achter.

Zekersteweten dat Marloes zo niet vergeten wordt!

Daar gaat ze dan!

Zuid-Amerika

Jezelf vanuit een ander perspectief leren kennen is een grote uitdaging en super spannend! Helemaal alleen op reis in een ver land waar ze Spaans spreken en hele andere gewoontes hebben. Ze is gestart in Argentinië om daar de beginselen van de Spaanse taal te leren en ook te hockeyen.

Na een beetje gesetteld te zijn in haar nieuwe woonplaats Buenos Aires ontmoette ze een jonge man waarmee ze een deel door Argentinie is gaan reizen. Samen op de motor naar Patagonië heeft Marloes intens genoten van de prachtige natuur. 1200 km door hetzelfde landschap rijden dat kunnen we ons hier in het dichtbevolkte West-Europa niet voorstellen toch?

Afscheid nemen met een souvenir 

Elke keer als Marloes afscheid neemt van een reisgenoot deelt ze een polsbandje uit met de tekst “So glad we met”. Zodat ze haar niet gaan vergeten

Ga jij ook op reis en wil je onderweg iets tastbaars achterlaten aan de mensen die je ontmoet of waar je een stuk mee reist? Bestel dan polsbandjes en deel je ervaring met anderen via instagram! www.nominette.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *