Vaderdag vol complimenten

Binnenkort is het vaderdag! De dag om je papa te verwennen met heel veel liefde en een leuk cadeau.

Maar wat wil je vader nu echt graag krijgen?  Zit je papa wel op de zoveelste gereedschapskist te wachten? Misschien een antislipcursus? Of een dagje uitslapen en verder helemaal niets?

Wij hebben nog wel een leuk ander idee voor je ! Want een mooi compliment wil elke papa wel krijgen. En wat is dan een leuke tekst?
Wat dacht je van “Mijn papa is de beste” of “Daddy cool”. Kies hierbij een bijpassend symbooltje; voor de sportieve papa een voetbal of tennisracket, de slimme papa een bril, en ook voor de dierenvriend, botenman of autoliefhebber is er een ruime keuze. Neem maar eens een kijkje op: www.nominette.nl/tekstlint.

Gouden vent

Wij lieten dit mooie lint maken; een gouden tekst voor die gouden vent, met een chique bruine ondergrond. Een hele mooie kleurencombinatie waarbij de tekst ook zeer goed leesbaar is. Jouw “genius dad” kan het lintje als boekenlegger gebruiken. Maak er dan bijvoorbeeld een mooie veer aan vast, of gebruik ‘m in zijn pure vorm: ook heel mooi.

Multifunctioneel lint

Als je liever een lintje bestelt wat je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken kun je ook voor een meer algemene tekst gaan. Bijvoorbeeld deze

I LOVE YOU THIS MUCH
Hoe vaker je deze om het cadeautje wikkelt, hoe meer je je papa laat weten dat je van hem houdt 😉

Of bindt ‘m zoals wij deden tussen twee ovenwanten, als je deze uitstrekt ziet je papa hoeveel je wel niet van hem houdt. Dit kan natuurlijk ook met tuinhandschoenen, of laat je kindje met vingerverf twee handdrukjes maken en plak het lint hiertussen. Zo hoef je niet hele middagen te knutselen maar heb je toch een heel schattig en persoonlijk cadeautje !

Een andere leuke tekst is nog “jij bent mijn ster” (en dan natuurlijk met een sterretje aan beide kanten van de tekst). Pak hiermee een cadeautje in, strik hem om het servetje bij het ontbijt of bind ’t lint aan zijn sleutelbos: leuke verassing als hij maandagochtend naar zijn werk rijd.

Bestel je lintjes via deze link: www.nominette.com.
We wensen je alvast heel veel knutsel (en knuffel)plezier ! Hopelijk hebben wij je wat leuke inspiratie kunnen gegeven om mee aan de slag te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *