Paaseieren voor een vrolijk Pasen !

Vrolijk Pasen!

We hebben een lang weekend, de dagen zijn langer en met een beetje geluk hebben we een heerlijke lentezon!
Daar wordt een mens blij van, helemaal top is dat dit bij uitstek dagen zijn om familie en of vrienden te ontmoeten, samen te eten, ontbijt, brunch en high tea zijn de toppers.
Maak jezelf of je dierbaren blij met een simpel homemade cadeautje of een mooi versierde tafel. Laat je inspireren en word spontaan blij van al deze vrolijkheid :-))

Ga je eten bij vrienden?  Met dit vrolijke cadeau zit de stemming er meteen goed in. Zorg dat je een mooi eierdoosje hebt, koop witte eieren, mag in een lelijk doosje ;-)) kook ze hard, beschilder ze met plakkaat of eierverf
en voorzie ze daarna van vrolijke smilies. Popetje gezien, doosje dicht en je méga mooie lint doet de rest! De gastheer of gastvrouw kan het lint zelf hergebruiken. En dat kun jij ook met de rest van de labels; op placemats aan een plaatsnaamkaartje enz.

Tekst ideetjes:

Wij kozen voor de tekst ‘Let’s eat’, voor jou zetten we nog wat andere leuke ideetjes op een rijtje:

  • There is nobunny like you
  • Egg-stra special wishes
  • I think you’re a cool chick
  • Somebunny loves you

Via deze link kun je leuke kleurtjes uitkiezen en vervolgens jouw naam labels bestellen.

Aan tafel

Paashaasjes gevouwen uit servetten, versiert met de kers op de taart.Je kunt tekstlint bestellen of themalint! Kijk op de site wat jij het leukste vindt, iedere jaar bedenk je een nieuw idee met nieuw lint of met de labels die je nog hebt. Het maakt niet uit, hoofdzaak jouw paas tafel is weer het stralend middelpunt. Voor het vouwen van de servetten google je gewoon servetten vouwen, je vindt een perfect stappenplan. Deze haasjes zijn uit linnen servetten gevouwen, dat werkt net iets lekkerder dan katoenen exemplaren maar je kunt ook heel goed werken met papieren servetten. Verzin zelf je tekst of kies het themalint in de kleur die het beste bij je past.

 

Als je nog niet blij was… dan word je nu toch écht wel vrolijk van deze vrolijke paashaas of blije eieren! Super simpel en een groots resultaat. Je hebt niets meer nodig dan hard gekookte eieren, wit of bruin maakt niet uit een stift  en je eigen labels. Voor de blije eieren ze je de eieren rechtop wanneer je ze van gezichtjes voorziet en de vrolijke paashazen mogen horizontaal van een gezichtje voorzien worden. Knoop een papieren servetje rond het ei en zet vast met je labels. Knap daarna de oren een beetje om en je decoratie is klaar.

 

Heb je nog papieren picknick bordjes liggen? Dan kun je heel makkelijk zelf een mandje maken. Alsof je een boek kaft of een cadeau inpakt. Heel simpel knip aan de boven en onderzijde van het bordje twee inkepingen, in het totaal dus vier, twee onder twee boven, vouw de middenflap aan de onderzijde naar boven en aan de bovenzijde naar beneden. Vouw nu de vier driehoekjes die je over houdt om de middenflappen heen. Zet vast met een nietje.

Eitjes erin, stoffen labels er omheen en je mandje is klaar om verstoppen ;-))

Zeker weten dat je zo een Vrolijk Paasfeest gaat hebben. Wij wensen je alvast heel veel knutsel plezier. Kun je van dat knutselen maar geen genoeg krijgen?

Op ons blog is nog veel meer inspiratie te vinden: http://www.creatief-met-labels-en-lint.nl/category/pasen/page/4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *