Moederdag – een origineel en persoonlijk cadeau

Voor bijna alles wordt inmiddels een dag in het leven geroepen; ‚high-five-dag’, ‚rokjesdag’ en ga-zo-maar-door-dag ;-))
Allemaal leuk maar allemaal niet zo heel belangrijk.
Echt belangrijk:  MOEDERDAG
die ene dag in het jaar dat we haar eens in het zonnetje zetten, of ze nu oud is jong, alles al heeft het maakt niet uit, we gaan onze waardering tonen. Hieronder een paar heel persoonlijke ideeën waar ze zeker blij van wordt!

Dit is een typisch cadeau voor de moeder die alles al heeft en niet op nog meer goed bedoelde rommeltjes zit te wachten 😉
Voor op het bureau, de salontafel of op de keukentafel en mooie map voor haar dierbare post, foto’s, reisherinneringen en noem maar op.
Natuurlijk samengebonden door een geweven lint met een alleszeggende tekst! Zo wordt ze dagelijks gewaardeerd! En kan je haar zonder rommel te bezorgen toch verrassen voor moederdag.

Houdt je moeder van tuinieren?! Of het nu op het balkon of in een parkachtige tuin is, voor jou is je moeder de liefste; ma-de-lief-ste.
Schenk haar een nieuw tuinsetje met labels die haar bij iedere keer werken in de tuin aan jou doen denken.
Leuk om het tuingereedschap aan de labels aan de balkon wand of in het tuinhuisje te hangen. Hier wordt ze vrolijk van.

En natuurlijk hebben we de kook en bak wonder woman! De recepten van je moeder mogen nooit verloren gaan. Moedig haar aan, koop een mooi kookboek, blocnote, in elk geval iets waar zij haar recepten in kan optekenen en jij heel simpel je labels op kunt strijken. Deze blocnote heeft een stoffen band, heel eenvoudig, knip het label op maat en strijk het label op de band. Eenvoudig en groots resultaat. (Niet alleen voor moederdag want ook leuk om cadeau te doen aan je vriendinnen, tante enz. iedereen die zich mama kan noemen is blij met een cadeau als dit).

Je hebt een tuinman óf… je hebt een tuin-mam! Deze labels (https://www.nominette.nl/instrijklabel) hoef je niet op te naaien maar kun je gewoon strijken. Let natuurlijk wel even op op je de ondergrond ook echt strijkbaar is. Deze tuinhandschoenen hebben een coating aan de onderzijde maar zijn bovenop prima strijkbaar. Denk ook aan een tuinschort, handdoek, placemat, laat je creativiteit de vrije loop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *