Op reis naar Zuid-Amerika!

Vandaag lees je in ons blog over Marloes, styliste bij  Nominette. Zij heeft een break genomen van een half jaar om een prachtige reis te maken door Zuid-Amerika.

Daar gaat ze dan!

Jezelf vanuit een ander perspectief leren kennen is een grote uitdaging en super spannend! Helemaal alleen op reis in een ver land waar ze Spaans spreken en hele andere gewoontes hebben. Ze is gestart in Argentinië om daar de beginselen van de Spaanse taal te leren en ook te hockeyen.Na een beetje gesetteld te zijn in haar nieuwe woonplaats Buenos Aires ontmoette ze een jonge man waarmee ze een deel door Argentinie is gaan reizen. Samen op de motor naar Patagonië heeft Marloes intens genoten van de prachtige natuur. 1200 km door hetzelfde landschap rijden dat kunnen we ons hier in het dichtbevolkte West-Europa niet voorstellen toch?

Elke keer als Marloes afscheid neemt van een reisgenoot deelt ze een polsbandje uit met de tekst “So glad we met”. Zodat ze haar niet gaan vergeten

Ga jij ook op reis en wil je onderweg iets tastbaars achterlaten aan de mensen die je ontmoet of waar je een stuk mee reist? Bestel dan polsbandjes en deel je ervaring met anderen via instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *