Labels voor jouw bedrijfje

Het festival seizoen komt er weer aan! Food markets, rollende keukens en meer van dit leuks. Jij hebt je eigen mini bakkerijtje opgezet en voorziet het hele park van taart, muffins en koek.

Maar de concurrentie is groot, groter, grootst. Dus; originaliteit is troef. Je eigen labels met je logo, bedrijfs naam of website? Wat jij wilt is mogelijk.
Voorzie de box met servetjes van je label, de vlaggetjes op de taart in de vitrine wat jij bedenkt wordt waarheid. Kijk op de site voor de mogelijkheden: https://www.nominette.nl
Natuurlijk ook voor bakkers die hun sporen al verdiend hebben. Ook voor fietsenmakers, bloemisten, kunstenaars en brokkenpiloten. We helpen je graag op weg naar succes.

Ben je blogger, vlogger of ouderwetse fotograaf, heb je een logo of alleen je eigen naam? Kijk eens op onze site wat mogelijk is. Je kunt heel eenvoudig je eigen logo downloaden en laten weven. Als volger moet je toch je best doen om op te vallen je bent per slot van rekening niet alleen! Bezoek je een beurs en wil naast het aantal volgers ook je gegevens bij de stamhouder achterlaten met bijvoorbeeld deze zelfgemaakte visite kaartjes maak jij zeker indruk.

Knippen, plakken, naaien in minder dan 5 minuten heb je je stempel gezet, de indruk die je achterlaat duurt zeker langer, deze gelabelde labels zijn té mooi om niet te bewaren. Kies je eigen letter kleur en achtergrond, ook zonder logo kun je alle kanten op. Vlog het resultaat en je volgers zullen groeien 😉

Geef je dansles, volg je dansles of heb je misschien een dansschool? Hoe mooi is dit klassieke voorbeeld, een lief label op een stoere kaart. Op de voorzijde je naam op de achterzijde de lesuren of de strippenkaart voor de dansles alles is mogelijk, ook gewoon de adresgegevens en de verwijzing naar je website. Heb je een uitvoering dan kun je deze kaartjes aan de kledinghangers bevestigen. Ook hier geldt; laat je fantasie de vrij loop.
Wellicht heb jij een nog beter idee!

Ook architecten, tekenaars, schetsers, of hobby kunstenaars kunnen indruk maken met hun visite kaartje/label. Kans op een grote klus? Pak dan uit met een houten huisje eenvoudig met lijm je label op het huisje bevestigen en dit als cadeautje en reminder na je presentatie achterlaten.

Wil je het iets eenvoudiger aanpakken?
Denk dan aan kleurkaarten van het verfmerk waar je het liefste mee werkt. Prachtig stoer en puur stuur zo je offerte per post of gewoon een bedankje voor de opdracht, je label als postkaart. Meer dan je naam en website laten weven is niet nodig in het digitale tijdperk met dit originele kwaliteits label maak jij zeker indruk. Benieuwd naar jou resultaat, succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *