Bruiloft met lint

bloemenvaas met lint wand van lintjes

overkapping van lint desserttafel met lint

feestslinger met lint stoelversiering met lint

Lint als versiering voor je bruiloft

Ga  je binnenkort trouwen? Denk dan eens aan lint als versiering voor je bruiloft. Snel, gemakkelijk gemaakt, niet duur en waar het natuurlijk vooral om gaat: je creëert een adembenemend effect!

Voor de nodige inspiratie: bruiloftversieringen met lint

  • Maak een complete wand van lintjes, door héél veel linten aan een stok te hangen. Dat staat hartstikke leuk achter de tafel waar jullie de bruidstaart gaan aansnijden. En het is een mooie achtergrond voor je trouwfoto’s.
  • Een saaie ruimte tover je snel om tot een feestelijke ruimte door alle stoelen met vrolijke lintjes te versieren.
  • Maak een complete ‘overkapping’ van lintjes en lichtjes. Dit kun je doen bij de ingang van de feestruimte, maar is ook supergezellig als decoratie in een feesttent.
  • Door een mooi lintje om je bloemenvaasjes te wikkelen, geef je je tafelversiering nét dat beetje extra.
  • Maak feestelijke slingers van cupcake-vormpjes, lampionnetjes en lintjes. Maak er een explosie van kakelbonte kleuren van. Of kies ton-sur-ton kleuren als je gaat voor stijlvol.
  • Vergeet je koffie- of desserttafel niet! Ook hier kun je veel sfeer creëren door lint te gebruiken. Wil je een romantische sfeer? Gebruik dan lintjes in witte en/of lichtroze tinten en combineer deze met kant.

Liefde voor lintjes

Natuurlijk kun je nog véél meer doen met labels en lint op je bruiloft. Laat je dus vooral inspireren door deze blog. Kijk bijvoorbeeld ook naar de persoonlijke huwelijksbedankjes en de corsage van naamlintjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *