Jeanny’s Merklapperie blog in de schijnwerpers

gebreid gastendoekje gebreide handdoekZelfgebreide gastendoekjes en keukenhanddoeken

Vandaag zetten we Jeanny’s Merklapperie blog in de schijnwerpers! Deze prachtige, zelfgebreide gastendoekjes en keukenhanddoeken verdienen dat absoluut. En Jeanny deelt graag haar kennis over handwerken, garens en stoffen met de lezers van haar blog. Op haar blog vind je bijvoorbeeld ook de breipatronen van de gebreide handdoeken en gastendoekjes. En ze geeft regelmatig handwerkcursussen voor kleine groepen!

handdoek made by me

Made by Me – naamlabel
Wij vinden het natuurlijk ontzettend leuk om te zien dat Jeanny haar zelfgebreide handdoeken en gastendoekjes voorziet van haar naamlabel ‘Made by Me’. Wil jij je creaties ook van je eigen naamlabel voorzien? Stel dan je eigen naamlabel samen in onze webshop! Je kunt kiezen uit maar liefst 15 achtergrond- en 17 tekstkleuren (waaronder ook goud en zilver!).

Heb jij ook een creatieve blog (met veel zelfgemaakte creaties) die een plekje in onze schijnwerpers verdient? Laat het me weten en stuur een e-mail naar c.evers@nominette.com.

 

8 thoughts on “Jeanny’s Merklapperie blog in de schijnwerpers

  1. Wat is het leuk om het breiwerk van Jeanny hier te zien. Kijk vooral op haar site en zie nog veel meer van haar mooie handwerken. Je raakt niet uitgekeken.

    1. Bedankt Saskia! De foto’s stralen ook al een zekere kwaliteit uit, maar het is goed om dat nog eens bevestigd te krijgen!

  2. Blijk al jaren fan te zijn van de naamlabels van EE-labels, weet echter pas sinds kort dat ze hier vandaan komen. Erg mooie labels die ik gebruik voor al mijn zelfmaakspullen van Lienepien. Super snel, super kwaliteit labels, die mijn producten extra cachet verlenen! Gebruik de laatse tijd ook labels met leuke teksten om mijn spullen wat extra’s mee te geven.

    1. Caroline, fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze labels! En dat je ook de labels met leuke teksten hebt ontdekt. Dat is precies wat wij op deze blog willen laten zien. Met zo’n label maak je je creatie helemaal af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *