Zelf een luiertaart maken

luiertaart zelf makenzelfgemaakte luiertaart met beer

Leuk kraamcadeau

Zoek je een leuk kraamcadeau voor een kraambezoek bij vrienden of collega’s? En moet het ook een origineel cadeau zijn? Maak dan eens zelf een luiertaart. Een luiertaart is niet alleen leuk, maar vooral ook erg nuttig, want een baby heeft nogal wat luiers nodig. En door de luiertaart te versieren met kleine cadeautjes kun je het zo origineel maken als je zelf wilt.

naamlabels als kraamcadeau

Tips voor een leuke luiertaart:

 • Wil je een écht persoonlijk kraamcadeau maken? Bestel dan naamlint met de naam van de baby erop en strik het lint om de drie lagen van de luiertaart.
 • Kies een complete versiering in één bepaalde stijl: bloemen, typisch hollands, voetbal, tractors, prinsessen, hartjes, dieren, Jip & Janneke, etc.
 • Versier de luiertaart met kleine kraamcadeautjes. Denk bijvoorbeeld aan knuffels, slabbetjes, spuugdoekjes, babyflesjes, een speen, babyslofjes of sokjes, een rompertje, bijtring of een rammelaar.
 • Je maakt de luiertaart helemaal af met een mooie verpakking in cellofaan en versier het met lintjes.

Zo maak je zelf een luiertaart

Bekijk de volgende websites en je leert precies hoe je zelf een luiertaart kunt maken:
Veel plezier met het maken van de luiertaarten! Wil je het resultaat met ons delen. Stuur dan een foto van je zelfgemaakte luiertaart naar c.evers@nominette.com.

Comments

 1. Luiertaart (gemaakt door Angelique Schreven-Reinsma)Angelique Schreven-Reinsma stuurde ons deze foto van een zelfgemaakte luiertaart. Angelique heeft een origineel voertuig gemaakt van luiers, slabbetjes, truitjes. En een lieve knuffel achter het stuur. Het kraamcadeau werd verpakt in cellofaan met leuke lintjes en vrolijke wasknijpers eraan. Onze complimenten, Angelique!

 2. Luiertaart met kikkers van Petra Heldoorn
  Deze luiertaart is van Petra Heldoorn. Zij maakte een luiertaart met kikkers en groene doopsuikers. Het felle groen springt er echt uit. Het is een heerlijk frisse en vrolijke luiertaart! Super gedaan, Petra!

 3. Vooral de luiertaart rechtsboven is mooi! Zo met dat stof aan de zijkant zodat je de luiertaart net kan zien. Op veel sites zie je dan dat het stof ook over de bovenkant is, maar dit is alleen aan de zijkant waardoor je de luiers nog goed kan zien. Dat geeft een leuk effect.

  groetjes,

  Anja

 4. Luiertaart NijntjeEen tijdje geleden ontvingen we een mail van Mary, die deze Nijntje luiertaart als kraamcadeau heeft gemaakt voor haar dochter. En de grote Nijntje-knuffel is een geweldige taarttopper. Fijn om te horen dat onze blog dienst deed als inspiratiebron! En Mary, we hopen dat je dochter het een geslaagde verrassing vond!

Speak Your Mind

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *