Zelf een babyslinger maken

Babyslinger met naam

Als er een baby’tje onderweg is dan moet er geknutseld worden! De aankondiging van de nieuwe wereldburger kan niet mooi, creatief en speciaal genoeg zijn. Ben jij zelf zwanger of is jouw zus, vriendin of buurvrouw net bevallen en wil je haar verrassen met een prachtig cadeau ? Ga dan snel aan de slag met een zelfgemaakte babyslinger. Met babynaam natuurlijk!

Vlaggenlijn geboorte jongen

Voor stoere jongens zijn snorren helemaal hip. Op een geboortekaartje bedoelen we natuurlijk of op een rompertje. En raad eens? Op een geboortevlag staat zo’n snor ook mega cool. Om een vlaggenlijn met snor te maken heb je nodig:
– een basis vlaggenlijn
– dikker zwart papier voor de snorren
een label met de naam van de kleine man
Vervolgens is het even knippen (de snorren) en plakken (de labels en de snorren) en klaar is je babyslinger! Tip: de naamlabels die je over hebt , kun je perfect gebruiken om straks de (zelfgemaakte) kleertjes te labelen.

Het is ook lekker stoer om een slinger te maken met babyspeelgoed. Knoop tussen het speelgoed de letters vast met een tekstlint. Verzin zelf een lieve boodschap voor op het lint.

Speciaal voor meisjes

Een babyslinger voor een meisje mag lekker zoet. Wat vind je van onze babyslinger in cupcake thema? Neem een stevig touw of gebruik een decoratietak en hang er met een touwtje papieren cupcake vormpjes (in leuke kleuren) ondersteboven aan. Bevestig aan de binnenkant van het vorm een lint met de naam van het meisje. Maak de slinger compleet met sokjes, schoentjes en andere leuke spulletjes voor de kleine.

Wil je het iets strakker houden? Maar toch vrolijk en kleurrijk? Kies dan voor een babyslinger gemaakt van papierenbollen! Erg mooi en bruikbaar voor verjaardagsfeestjes.

baby slinger papieren ballen 1 baby slinger sokjes 1

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *