Een origineel kraamcadeau

 

Eenvoudig naaiproject
Er is weer een wondertje geboren! En daar hoort natuurlijk een origineel kraamcadeautje bij. Met een geweven label met daarop de naam van de kleine kun je veel leuke, creatieve cadeautjes bedenken.

Vind je het leuk om iets te naaien maar kleertjes te afgezaagd? Maak dan een alfabet- of dobbelsteenkussen. Knip 6 even grote vierkanten uit een stof naar jouw keuze en naai deze aan elkaar met voldoende vulling ertussen. Vervolgens plak je er letters of cijfers op. De vlakken kun je zo decoratief en ingewikkeld maken als je wil, het handigst is om ze eerst te versieren en het kussen dan pas in elkaar te naaien. Natuurlijk maak je het kussen af met een label met daarop de naam van de pasgeborene!

Persoonlijk babycadeau
Is naaien niet zo jouw ding? Dan kun je ook met plakband aan de slag. Deze slinger maak je heel eenvoudig met behulp van een schaar, wat papier, een touwtje en plakband. Bedenk een boodschap en zo maak eenvoudig een persoonlijk cadeau.

Altijd handig voor mama’s: naamlabels
Hoogstwaarschijnlijk houd je nog wat labels over. Hier kan je de moeder vast en zeker heel blij mee maken. Ideaal om in kleertjes of aan andere spullen te naaien zodat deze niet kwijtraken. Je kunt ze eenvoudig inpakken, maar er ook iets bijzonders van maken. Wij vonden dit autootje in een tweedehands winkel, super leuk ter decoratie op de babykamer. Deze auto was al wit, maar vaak zijn kleine rommeltjes bij de kringlopen erg kleurrijk en rommelig. Maak er een modern decoratiestuk van door het wit te verven met een bus spuitverf. Daar heb je jouw bijzondere handgemaakte cadeautje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *